Nokia Lumia 630 telefoonhoesjes

Nokia Lumia 630 accessoires

Bescherm Nokia Lumia 630 met hoesjes B2C Telecom 

Bent u jong en wild? Dan zal de Nokia Lumia 630 uw goedkeuring wel kunnen dragen. De gsm is lekker goedkoop en in verschillende vrolijke kleuren te krijgen. Deze goedkope smartphone is voorzien van een groot scherm, een krachtige quad-core processor en een helder 4,5 inch ClearBack-scherm.  Op zoek naar een leuk Nokia Lumia 630 hoesje, dat het apparaat optimale bescherming biedt? Bij B2C Telecom profiteert u van zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Met onze Nokia Lumia 630 hoesjes heeft u de beste bescherming tegen de laagste prijs. 

De Nokia Lumia 630 is uitgerust met het zeer overzichtelijke Windows Phone 8.1, dat uitblinkt in duidelijkheid en gemak. Het interne geheugen is 8GB en uit te breiden met microSD-kaartjes van maar liefst 128GB. Het is verstandig om deze gsm uit te breiden met een leuk smartphone hoesje van B2C Telecom. Uw investering in een beschermend Nokia hoesje betaalt zich zeker terug.   

Design in nieuwstaat met Nokia Lumia 630 hoesje 

Een Nokia Lumia 630 hoesje zorgt ervoor dat uw gsm in onberispelijke staat blijft. Tijdens het gebruik van de Nokia kan er altijd een ongelukje gebeuren. Zonder een hoesje is de gsm kwetsbaar als die op de grond valt. In een moment van overconcentratie of onoplettendheid kan het gebeuren dat de smartphone uit de handen glipt. Op dat moment kan het design van de smartphone scheurtjes gaan vertonen of het beeldscherm krassen en barsten oplopen. Dat voorkomt u door een Nokia Lumia hoesje te kopen. 

Met een Nokia Lumia 630 uniek design boekhoesje met opbergvakjes hoeft u niet meer bang te zijn voor schade aan uw gsm. Het hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit PU-leer en heeft een plastic case. Deze case is op maat gemaakt. Het Nokia design hoesje sluit door een magneetlipje. Het design hebben wij zelf ontworpen en is daadwerkelijk uniek. Onze grafisch ontwerper heeft in verschillende thema’s prints gemaakt. Deze zien er schitterend uit op uw Nokia boekhoesje. 

Maak zelf Nokia Lumia 630 hoesje 

Heeft u zelf een uniek idee voor een ontwerp? Ga dan zelf aan de slag met onze Phone Case Designer. Hiermee kunt u zelf een Nokia Lumia 630 hoesje maken met eigen foto’s en teksten. U kunt ook kiezen voor een flexibele Nokia TPU case of een multifunctionele stand case. Welk smartphone hoesje u ook kiest, als u deze bestelt bij B2C Telecom betaalt u gegarandeerd geen cent teveel.  

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Profiteer van bundelkorting