Kies je One Plus toestel
We hebben 3 toestellen gevonden

Hoesjes B2C Telecom en OnePlus gsm's ideale huwelijk

De Chinese smartphonefabrikant OnePlus zette jaren geleden met veel bombarie de eerste stappen op de smartphonemarkt. Het beloofde met dezelfde kwaliteit smartphones te komen als Apple en Samsung, maar wel voor honderden euro’s goedkoper. De smartphones moeten het hebben van hun prijs- kwaliteitverhouding, net als onze smartphone hoesjes. Onze OnePlus hoesjes en de gsm's van OnePlus vormen het ideale huwelijk.

Met de OnePlus One leverde de Chinese fabrikant haar eerste huzarenstukje af. Deze gsm was op dat moment een van de apparaten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit kwam bijvoorbeeld tot uiting in de snelle processor en het grote werkgeheugen van 3GB. De gsm haperde nooit, zeker niet als er tevens een hoesje van B2C Telecom omheen zat.

Inmiddels zijn we al meerdere gsm's verder, maar One Plus waakt er nog steeds voor om toestellen op de markt te brengen met een zeer hoog prijskaartje. Al schuren hun nieuwe modellen toch al wel voorzichtig tegen het high end assortiment aan. Maar high end of low budget, het is altijd verstandig om voor de bescherming van een hoesje te gaan. Onze One Plus hoesjes voorkomen valschade, onder meer dankzij de schokabsorberende materialen.

Duurzame OnePlus stand cases van hoge kwaliteit

Onze duurzame stand cases zijn gemaakt van hoge kwaliteit PU leer en rubber. Deze OnePlus accessoires zijn simpelweg niet stuk te krijgen. Krassen en vuil krijgen geen kans met deze smartphone hoesjes. Stand cases zijn praktisch en hebben een standaard. Hierdoor kun je One Plus gsm's gebruiken terwijl je de handen vrij hebt.

Andere mogelijkheid is om te gaan voor TPU cases. Deze hoesjes zijn zeer stevig en flexibel. Uw One Plus smartphone past met een TPU case altijd in uw tas of broekzak. Wel is het goed om een screenprotector te nemen bij dit hoesje. Bij een TPU case ligt namelijk het scherm voor een deel vrij. Als u er een screenprotector op bevestigt, kan het touchscreen niet beschadigen.

OnePlus gsm's schadevrij met hoesjes en screenprotectors

Wij bieden smartphone hoesjes aan voor verschillende OnePlus modellen. Al deze hoesjes zijn voor een zeer bescheiden prijs op deze website te bestellen. Zorg ervoor dat u hier niet te lang mee wacht. Hoe langer u onbeschermd rondloopt met een OnePlus gsm, hoe gevaarlijker het is. Met een hoesje en een screenprotector zorgt u ervoor dat onderdelen van de smartphone niet hoeven te worden vervangen. 

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk
  • Hoesjes kunt u kosteloos retourneren