Samsung Galaxy A5 2017 telefoonhoesje maken

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Samsung Galaxy A5 2017.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken
1 resultaat
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken

Ontwerp uw eigen Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy A5 (2017) is een midrange gsm met twee 16-megapixelcamera's, één voor- en één achterop. Dit betekent dat u altijd scherpe foto’s kunt schieten. Zeker als u een leuk Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje koopt bij B2C Telecom. U kunt ook uw eigen hoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy A5 (2017). Door zelf een hoesje te maken heeft u straks een Samsung accessoire in huis die niemand anders heeft. Geweldig toch?

De Samsung Galaxy A5 (2017) heeft voor een middenklasser vele mooie specificaties in huis. Het toestel is volledig stof- en waterdicht. De vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat u snel bij al uw persoonlijke gegevens kunt. Onze Samsung Galaxy A5 (2017) hoesjes bieden de bescherming die u en uw smartphone nodig hebben. Op een standaard hoesje kunt u eigen foto’s, teksten en logo’s zetten. Zelf een gsm hoesje maken voor de Samsung Galaxy A5 (2017) is super simpel. Dit komt door onze Phone Case Designer.

Zet foto van Federer op Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje

Bent u een tennisliefhebber? Dan is het een leuk idee om een foto van Roger Federer op een hoesje te zetten. Als hij tenminste uw idool is. Net zo goed kunt u de leukste foto’s van het kampioensfeest van uw eigen tennisteam op het Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje plaatsen. Er zijn er tien te zetten op het hoesje.

Daarna is het mogelijk om de namen van de spelers of een andere persoonlijke tekst toe te voegen. Dit alles kan met de Phone Case Designer. Hiermee zet u heel makkelijk uw foto’s vanuit Instagram op het hoesje. Dit kan een boekhoesje, stand case of een TPU case zijn. Kijk zelf welk welke Samsung Galaxy case het beste bij u past. Bij een TPU case hoort sowieso een Samsung Galaxy A5 (2017) screenprotector.

Uw Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje krijgt unieke uitstraling

We bedrukken uw eigen ontwerp zelf op een hoesje, met onze bijzondere printservice. Vele smartphone gebruikers hebben reeds gebruik gemaakt van onze Phone Case Designer. Heeft u voorbeelden nodig van andere zelf gemaakte hoesjes, dan kunt u op onze website terecht. Wellicht dat dit u inspiratie kan geven om tot een Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje te komen met een unieke uitstraling.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken