Samsung Galaxy A7 2017 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A7 2017 accessoires

GSM-hoesjes Samsung Galaxy A7 (2017) – B2C Telecom

De Samsung Galaxy A7 (2017) is het nieuwste pronkstuk uit de nieuwe A-lijn van Samsung, die bestaat uit smartphones uit het middensegment. Het heeft echter een groter scherm dan de normale A7. Wilt u dit 5,7-inch Super AMOLED-scherm volledig operationeel houden, dan is bescherming van een GSM-hoesje een zeer welkome aanvulling. Als u dit hoesje bestelt bij B2C Telecom, dan kunt u nog lang blijven genieten van deze Samsung Galaxy A7 (2017).

De A7 (2017) is het eerste stof- en waterdichte toestel uit de Galaxy A-serie van Samsung. Bieden deze unieke eigenschappen al de nodige protectie, toch is de aanschaf van een GSM-hoesje nog steeds raadzaam. Valt uw Samsung Galaxy A7 (2017) per ongeluk niet in het water maar op de straatstenen tijdens het wandelen, dan komt u immers van een koude kermis thuis en ziet u uzelf direct opgezadeld met de nodige reparatiekosten. Dit zijn kosten die u uzelf kunt besparen.

Opvallen met smartphonehoesjes

Inderdaad, door een smartphonehoesje aan te schaffen op onze website. Hiermee verzekert u er zich van dat uw Super AMOLED-scherm gevrijwaard blijft van barsten en scheuren en kunt u langer een beroep blijven doen op de Samsung Galaxy A7 (2017). Aangezien de telefoon beschikt over een camera die is voorzien van liefst 16-megapixelsensoren, wilt u hier ook zo lang mogelijk gebruik van kunnen maken. Maar onze smartphonehoesjes bieden niet alleen veiligheid en flexibiliteit. Zo hebben we TPU hoesjes die nota bene oplichten in het donker! Hiermee valt u extra op met uw Samsung Galaxy A7 (2017) en wie wil dit nou niet? Cool!

Ook met onze nieuwste stand cases, beschikbaar in verschillende kleuren, zit u natuurlijk op de eerste rij. Niet alleen op het gebied van veiligheid en moderniteit. U kunt deze hoesjes ook horizontaal neerzetten waardoor u van filmpjes kunt genieten zonder dat u het toestel vast hoeft te houden. Bovendien; als u op zoek bent naar goedkope telefoonhoesjes voor uw Samsung Galaxy A7 (2017), dan is B2C Telecom bij uitstek de meest geschikte leverancier.

Screenprotector voor uw Samsung Galaxy A7 (2017)

Wilt u het Super AMOLED-scherm nog beter beschermen, dan kiest u ervoor om deze te voorzien van een screenprotector. Onze screenprotectors zorgen ervoor dat er voor lelijke barsten of krassen geen enkele plek is. Of het nu een transparante screenprotector, matte screenprotector of een glazen screenprotector is; uw scherm blijft in absolute nieuwstaat! Betere smartphone accessoires voor uw Samsung Galaxy A7 (2017) zijn niet of nauwelijks denkbaar. U kunt dus rustig stellen dat u voor leuke telefoonhoesjes en hippe GSM-hoesjes op onze website helemaal op uw plek bent.