Samsung Galaxy C5 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy C5 accessoires

Beste Samsung Galaxy C5 hoesjes bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy C5 heeft een 5,2 inch-full hd-scherm en is behoorlijk dun (6,7 millimeter dik). Het toestel oogt strak (heeft wat weg van HTC) en herbergt een Snapdragon 617-processor. In de homeknop is een vingerafdruk scanner geplaatst. De Samsung Galaxy C5 heeft specificaties en hier kunt u nog lang van genieten als u er een hoesje bij gebruikt. Zonder een Samsung Galaxy C5 hoesje is het toestel aangeschoten wild.

Uiteraard heeft Samsung de liefhebbers van mooi fotomateriaal niet teleurgesteld. Met de achterste camera kunt u 16 megapixel foto`s schieten, voor de selfies is een 8 megapixel-frontcamera beschikbaar. Heeft u eenmaal leuke foto’s met de Samsung Galaxy C5 gemaakt, dan wilt u die natuurlijk zo goed en scherp mogelijk showen aan uw kennissenkring. Daarom is het zo verstandig om een smartphone hoesje te gebruiken.

Samsung Galaxy C5 TPU hoesjes zeer veilig

Zonder een gsm hoesje krijgt het scherm veel te veel te verduren. Een voorbeeld van een uitstekend smartphonehoesje is de TPU case. Deze Samsung cases zijn zeer veilig als u vooral de achterkant en de zijkanten van de gsm wilt beschermen en tegelijkertijd bijzonder flexibel wilt zijn. Een Samsung Galaxy C5 TPU hoes is gemaakt van zeer stevig materiaal, dat de ergste schokken opvangt wanneer het toestel een smak op de grond maakt.

Dit onheil kan eerder gebeuren dan u denkt. De Samsung Galaxy C5 is een erg dunne en lichte gsm. Dit is erg mooi maar tegelijkertijd gevaarlijk. Het toestel kan hierdoor ietsje makkelijker uit de handen glippen dan een stevigere smartphone. Daarom is het wijs om een TPU hoesje of een ander smartphone hoesje te bestellen voor de Samsung Galaxy C5. Doe dit bij B2C Telecom, dan bent u nooit teveel geld kwijt voor de Samsung Case.

Meer zekerheid met Samsung Galaxy C5 screenprotector

Onze TPU hoesjes zijn een mooie optie, maar u kunt ook voor een multifunctioneler hoesje gaan in de vorm van een stand case. Een Samsung Galaxy C5 stand case heeft een iets chiquer uiterlijk en sluit zich volledig om het toestel heen. Het praktische element schuilt in de verschillende vakjes voor pasjes en briefgeld.

Daar komt bij dat deze hoesjes hippe prints hebben en beschikken over een speciale standaard. Hiermee kunt u zeer makkelijk en comfortabel filmpjes kijken. Bij beide Samsung hoesjes (maar vooral de TPU hoesjes) is het handig om een screenprotector te bestellen. Dit geeft toch wat meer zekerheid voor uw kostbare scherm en voegt echt iets toe aan uw mooie Samsung Galaxy C5 hoesje.