Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE T815 tablethoesjes

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE T815 accessoires

Bescherm Samsung Galaxy Tab S2 9.7 met hoesjes B2C Telecom

De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is beschikbaar in een 32GB Wifi-versie en draait op Android 5.0 Lollipop. Verder beschikt de tablet over een 9.7-inch amoled-display, een microUSB-poort, een octacore-processor, een vingerafdrukscanner, een microSD-kaartlezer en 3GB aan werkgeheugen. Van al deze opties kunt u zeer lang genieten met een tablet hoesje van B2C Telecom. Onze Samsung Galaxy Tab S2 9.7 stand cases zijn bijvoorbeeld stevig, multifunctioneel en zeer praktisch.

Samsung maakt gebruik van de amoled techniek. Deze techniek is vergelijkbaar met oled en zorgt voor een hoog contrast en een hoge helderheid. Daarbij is een amoled-display een stuk energiezuiniger dan een standaard lcd-display. Als u zuinig wilt omspringen met dit fraaie apparaat, dan is het verstandig er een hoesje bij te gebruiken. Met de Samsung Galaxy Tab S2 9.7 hoesjes van B2C Telecom beschermt u het schitterende design van de Samsung Galaxy Tab S2 9.7.

Geen schade met Samsung Galaxy Tab S2 9.7 cases 

De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is een zeer kostbaar apparaat van redelijke omvang. Dit betekent dus automatisch ook een hoge kwetsbaarheid. Het apparaat kan niet alleen op de grond vallen, maar er kan ook eten en drinken op terecht komen. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten als u zo'n duur apparaat aanschaft. Daarom is een goedkoop Samsung Galaxy Tab S2 9.7 hoesje nemen een zeer verstandig besluit. Voor een heel geringe investering krijgt u maximaal resultaat. 

De Galaxy Tab S2 9.7 heeft een afmeting van 169 x 237.3 x 5.6 millimeter en weegt 389 gram. De tablet beschikt over een metalen frame. Dit design wordt beschermd met een flexibele en stevige Samsung hoes. Wilt u echt een duurzaam apparaat in uw bezit hebben? Dan kunt u gerust uw keuze laten vallen op de Samsung Galaxy Tab S2 9.7 stand case. Met deze Samsung case kan er weinig misgaan met uw prachtige gadget.

Stand case Samsung Galaxy Tab S2 9.7 van hoge kwaliteit

De stand case is gemaakt van erg hoge kwaliteit PU Leer en ziet er luxe uit. De flexibele houder (TPU) beschermt de tablet aan alle kanten. Maar dit tablethoesje biedt meer dan alleen optimale bescherming. De uitsparingen in de houder zorgen ervoor dat u foto's kunt blijven maken zonder dat de tablet uit het hoesje gehaald hoeft te worden. Daarnaast is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Tot slot zou u een Samsung Galaxy Tab S2 9.7 screenprotector kunnen overwegen. Net als de hoesjes zijn deze Samsung accessoires zeer goedkoop te krijgen bij B2C telecom.