Sony Xperia C4 telefoonhoesjes

Sony Xperia C4 accessoires

Sony Xperia C4 hoesjes van B2C Telecom als beste getest

De Sony Xperia C4 is een zeer aantrekkelijk toestel, dat opvalt vanwege het grote 5,5 inch scherm en de frontcamera. Deze beschikt namelijk net als de camera aan de achterzijde over een led-flitser. Voor de beste bescherming tegen valschade kiest u voor de Sony Xperia C4 hoesjes van B2C Telecom. We hebben design hoesjes, boekhoesjes, stand cases, TPU cases en het is mogelijk om zelf een Sony Xperia C4 hoesje te ontwerpen met foto’s en teksten.

De Sony Xperia C4 wordt aangestuurd door een 64-bit 1,7GHz octacore-processor met 2GB aan werkgeheugen. De 13 en 5 megapixel-camera’s zijn prima voor het maken van scherpe foto’s. Ons aanbod Sony Xperia C4 hoesjes is zeer ruim en gevarieerd. Met onze smartphone accessoires kunt u zich makkelijk onderscheiden met de Sony Xperia C4. Zo zijn onze design hoesjes zeer exclusief. Dit komt omdat de designs afkomstig zijn van onze grafisch designer. Hij heeft prints gemaakt in allerlei verschillende thema’s, op basis van de laatste trends en rages.

Zet een mooie vakantiefoto op uw Sony Xperia C4 hoesje

De mooiste en handigste boekhoesjes en stand cases kunt u terugvinden op onze website. Hiermee is de Sony Xperia C4 altijd beschermd, mocht die een keer uit uw handen vallen. Deze grote gsm is waarschijnlijk alleen met twee handen te bedienen en kan nog wel eens op de grond vallen. Hopelijk heeft u dan een Sony Xperia C4 hoesje om de gsm zitten.

De designs op onze stand cases en TPU hoesjes zijn natuurlijk schitterend, maar misschien heeft u wel ambities om uw eigen smartphone hoesje te ontwerpen. Op een hoesje dat u zelf maakt kunt u meerdere afbeeldingen plaatsen en een tekst en een logo toevoegen. U zou uw eigen naam op een Sony Xperia C4 hoesje kunnen zetten. Als bedrijf kunt u ook een logo en een naam op de Sony Xperia C4 cases zetten. Dit is nog eens een mooi cadeau voor uw werknemers!

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope Sony hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Hoesjes zijn kosteloos te retourneren
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • In bezit van belangrijkste keurmerken