Sony Xperia E5 telefoonhoesjes

Sony Xperia E5 accessoires

GSM-hoesjes Sony Xperia E5 – B2C Telecom

De Xperia E-reeks van Sony staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor een kleine tweehonderd euro heeft u een zeer praktische GSM met 13-megapixelcamera, waarmee u prachtige foto’s kunt schieten. Zorg ervoor dat de Xperia E5 nog lang meegaat door een beschermend GSM-hoesje te bemachtigen. Onze design hoesjes zijn niet alleen goedkoop, ze excelleren ook in aantrekkingskracht.

Met de Xperia E5 zet Sony een stap voorwaarts ten opzichte van voorganger Xperia E4. De voortuitgang zit hem vooral in een hogere resolutie, betere camera's en krachtigere hardware. Maar voor de bescherming van beide GSM's geldt hetzelfde: ze worden duurzamer als u er een hoesje bij bestelt op onze website. Met een hoesje blijft de krachtige hardware van de Xperia E5 daadwerkelijk in tact, op momenten dat daarom gevraagd wordt. Bijvoorbeeld als de GSM per ongeluk uit uw handen schiet.

Design hoesjes voor Sony Xperia E5 bijzonder praktisch

Vergis u niet, dit overkomt iedereen een keer. En dan bent u blij als een smartphonehoesje de zware klappen opvangt. Wij bieden met onze design hoesjes bovendien meer dan alleen de broodnodige bescherming. De hoesjes worden door onszelf bedrukt met hoge kwaliteit UV-inkt, waardoor de bijzondere prints nog jarenlang hun onderscheidende karakter behouden. De multifunctionele eigenschappen van de design hoesjes maken ze erg praktisch in gebruik.

Hoewel we volop keuze bieden wat betreft ontwerp, kunnen we ons voorstellen dat u op zoek bent naar een telefoonhoesje dat niemand heeft. In dat geval hebben we een zeer prettige mededeling; bij B2C Telecom kunt u namelijk zelf een hoesje ontwerpen, met daarop maximaal tien foto’s die u zelf samenstelt uit uw persoonlijke collectie. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u op dit hoesje ook nog uw eigen teksten en eventueel logo’s kwijt. Met als uiteindelijke resultaat dat u een smartphone hoesje voor de Xperia E5 hebt dat echt uniek is!

Hoesjes geven Sony Xperia E5 coole uitstraling

Het aanbod van smartphone hoesjes op onze website is erg groot. Voor alle boek en fliphoesjes, TPU cases en stand case geldt dat ze de Xperia E5 een coole uitstraling geven en optimaal beschermen. Een stand case biedt zelfs meer, in de vorm van een uitvouwbaar hoesje dat kan worden gebruikt als standaard. Tot slot is het belangrijk te wijzen op de mogelijkheid om de bescherming uit te breiden met een screenprotector. U kunt kiezen uit een transparante, matte of glazen screenprotector. Op onze website is een praktische handleiding te vinden die laat zien hoe u de screenprotector aanbrengt op uw GSM. Het geeft aan dat onze service verder gaat dan alleen het aanbieden van leuke GSM-hoesjes en andere accessoires voor uw Sony Xperia E5.