Sony Xperia XA2 Ultra telefoonhoesjes

Sony Xperia XA2 Ultra accessoires

Bescherm de Sony Xperia XA2 Ultra met leuke hoesjes B2C Telecom 

De Sony Xperia XA2 Ultra biedt verschillende extra’s ten opzichte van de Sony Xperia XA2. De forse midranger heeft onder andere een groot 6 inch-scherm, snelle hardware en een dubbele selfiecamera aan de voorkant. De Sony Xperia XA2 Ultra heeft ook nog eens een randloos scherm, dat u maar het best kunt beschermen met een leuk gsm hoesje. De Sony Xperia XA2 Ultra hoesjes van B2C Telecom komen in alle soorten en maten. Zo hebben we design hoesjes, boekhoesjes, stand cases en TPU cases. Ook is het mogelijk zelf een Sony Xperia XA2 Ultra hoesje te maken. 

De Sony Xperia XA2 Ultra is voorzien van een flinke 3580 mAh-accu, waardoor u waarschijnlijk langer dan een dag kunt doen met één acculading. Gebruikt u de Sony Xperia XA2 Ultra intensief, dan kunt u snel bijladen met Quick Charge. Heeft u er een goedkoop Sony Xperia XA2 Ultra hoesje bij gekocht, dan blijft ook de processor van de gsm altijd vlotjes lopen. Het kan een bookstyle case, stand case of een TPU case zijn. De smartphone hoesjes hebben onder andere gemeen dat ze beschikken over alle nodige uitsparingen. 

Waardeer uw Sony Xperia XA2 Ultra op met een strak design hoesje 

De Sony Xperia XA2 Ultra heeft een dubbele camera, met sensoren van 16 en 8 megapixel. Door de optische beeldstabilisatie kunt u selfies maken terwijl u in beweging bent en de 8 megapixel-camera heeft een groothoeklens. Als u een exclusieve bescherming zoekt voor deze prachtige middenklasser, dan raden we u aan ons aanbod Sony Xperia XA2 Ultra design hoesjes te bekijken. 

Deze Sony cases hebben vele unieke printjes, die alleen bij ons zijn te bestellen. Deze exclusieve printjes zijn te krijgen in heel veel leuke thema’s. De Sony Xperia XA2 heeft een Snapdragon 630-chip en 4GB aan werkgeheugen. Het is belangrijk dat al uw bestanden die u hebt opgeslagen bewaard blijven, dus is de aanschaf van een hoesje en een Sony Xperia XA2 screenprotector zeer verstandig.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken