Kies je type Wiko toestel

Accessoires en onderdelen voor populaire Wiko toestellen

Zoek jouw Wiko toestel

 

Hoesjes en screenprotectors voor opvallende Wiko-serie

Bent u ook zo dol op Sunny, Lenny en Jerry? Nee, dit is geen komisch tv-trio. Deze namen behoren toe tot de gsm's van Wiko. Dit merk bestaat nog niet zo heel lang. Met ambassadeurs als de electro-popgroep Daft Punk en DJ-pionier Laurent Garnier wordt de aanval vol ingezet. Ook voor deze opvallende gsm-lijn kan B2C Telecom hoesjes en screenprotectors leveren. De hoesjes komen net als de gsm's in allerlei opvallende verschijningen en alle kleuren van de regenboog.

Wiko zet vooral in op kleur, diversiteit en herkenbaarheid en is vooral in Frankrijk populair: uit een Frans onderzoek blijkt dat 1 op de 6 Franse smartphonegebruikers een Wiko-toestel heeft. Wiko spreekt een brede doelgroep aan om vele potentiële klanten te verleiden. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 7 miljoen Wiko-toestellen verkocht. Daarom leek het ons verstandig om een ruim assortiment aan Wiko hoesjes aan te boren. Met deze gsm-hoesjes worden klanten met een Wiko op zak een nog opvallendere verschijning.

Sunny, Lenny en Jerry van Wiko krijgen een hoesje

Wiko wil voldoen aan de behoeften van elke gebruiker en heeft daarom drie categorieën gsm's gelanceerd: Easy & Fun, Useful & Trendy en Performance & Design. Dit is om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. De eerste categorie is speels en toegankelijk, de tweede vooral gericht op multimedia-ervaring en de derde op verfijnd design en hoge performance. Onze smartphonehoesjes spelen natuurlijk in op deze trend. Dat doen we met onze design hoesjes en stand cases, maar voor veel toestellen is het ook mogelijk om zelf een Wiko hoesje te maken. We kunnen ons voorstellen dat dit een bijzonder vrolijke aangelegenheid wordt. 

Telefoonhoesjes springen in op Wiko-trend 

In zeer korte tijd is Wiko uitgegroeid tot een belangrijke speler op de gsm-markt. Vanaf dag één streeft Wiko naar een evenwicht tussen performance, design, kwaliteit en prijs. Het Franse merk moet voortdurend onderzoeken en begrijpen wat elke gebruiker van zijn of haar gsm verwacht. Om op de verwachtingen van de Wiko gebruiker in te springen, hebben we het aanbod smartphone cases op onze website zo breed en divers mogelijk gemaakt. 

Screenprotector houdt Wiko-scherm in tact 

Wereldwijd is Wiko al in meer dan 20 landen te koop en is het op één na best verkopende gsm merk in Frankrijk. Er wordt maar liefst elke 15 seconden een Wiko verkocht. Daarom zijn we verheugd dat we een mooie collectie gsm-hoesjes op hebben kunnen bouwen. Deze gaat uiteraard gepaard met een serie screenprotectors. Er zijn transparante, matte en glazen uitvoeringen beschikbaar. Voor goedkope Wiko hoesjes en screenprotectors kan men nergens beter terecht dan bij B2C Telecom.  

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie