Wiko Kenny telefoonhoesjes

Wiko Kenny accessoires

Houd betaalbare Wiko Kenny vitaal met hoesjes B2C Telecom

Indien u op zoek bent naar een betaalbaar toestel zonder al te veel opsmuk dan zou u wel eens bij de Wiko Kenny uit kunnen komen. De Wiko Kenny heeft een 5 inch display. De voorkant heeft een 5 megapixel camera en de achterkant een 8 MP camera met led flitser. Op zoek naar een Wiko Kenny hoesje? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. Onze Wiko Kenny hoesjes zijn van alle markten thuis.

De Wiko Kenny heeft een dual sim optie. Misschien wilt u 1 simkaart gebruiken voor bellen en sms'en en de andere voor internet? Of misschien heeft u 1 telefoonnummer waarop u altijd bereikbaar moet zijn, terwijl u op een ander nummer liever met rust gelaten wilt worden? Dan kunt u met de Wiko Kenny prima uit de voeten. Tegelijkertijd is het handig als het scherm en het design goed worden beschermd. Dit doet u met een gsm hoesje van B2C Telecom. Dankzij onze goedkope hoesjes kunt u met een veilig gevoel gebruik maken van de Wiko Kenny.  

Wiko Kenny stand case stevig en praktisch

Een Wiko Kenny stand case is stevig en tegelijkertijd praktisch. Het hoesje is van hoge kwaliteit PU leer gemaakt en de op maat gemaakte houder van TPU is heel flexibel. Dit smartphone hoesje kan als standaard gebruikt worden. De Wiko Kenny is met dit smartphone hoesje te gebruiken terwijl u de handen vrij hebt.

Onze stand cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Wiko Kenny. Het fraaie scherm geniet dus continu optimale bescherming. Een TPU hoesje is zeer flexibel en beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Wiko Kenny. Met dit smartphone hoesje past de Wiko Kenny altijd in uw broekzak. Door de opstaande randen is het scherm met een TPU hoesje bij een val van het toestel toch enigszins beschermd.

Goedkope Wiko Kenny hoesjes en screenprotectors

Wilt u het touchscreen maximaal beschermen, dan is het verstandig een screenprotector te nemen. Screenprotectors zijn er in folie en in glas en vrij simpel te bevestigen op het scherm van de smartphone. Mocht u toch problemen ondervinden, raden we u aan de video instructie te bekijken op onze website. 

De mooiste en goedkoopste boekhoesjes, stand cases of TPU cases bestelt u bij B2C telecom. Worden er meerdere producten tegelijk besteld, dan profiteert u van bundelkorting. Onze Wiko Kenny hoesjes en accessoires als screenprotectors zijn voor zowel particulieren als bedrijven een uitkomst.