Wiko Lenny 4 telefoonhoesjes

Wiko Lenny 4 accessoires

Bescherm Wiko Lenny 4 met hoesjes van B2C Telecom

De Wiko Lenny 4 heeft een 5 inch scherm en presteert behoorlijk goed, als u bekijkt dat u er rond de honderd euro voor moet betalen. De gsm heeft een werkgeheugen van 1GB en een opslagruimte van 16 GB. Wilt u dat de Wiko Lenny 4 optimaal wordt beschermd, dan kiest u voor een leuk hoesje van B2C Telecom. Onze Wiko Lenny 4 hoesjes hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

De Wiko Lenny 4 heeft een opvallend goede accu. Deze is 2500mAh groot. Verder is de gsm voorzien van een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Voor een gsm van rond de honderd euro is de Wiko Lenny 4 zeer compleet. Daarom kunt u er ook maar het beste een goedkoop Wiko hoesje bij nemen. Een gsm hoesje van B2C Telecom is een zeer nuttige Wiko accessoire.

Wiko Lenny 4 TPU hoesje zeer handig en flexibel

Voor een goede bescherming van uw Wiko heeft u een smartphone hoesje nodig. Dat kan bijvoorbeeld een TPU hoesje zijn. TPU hoesjes zijn zeer stevig en flexibel. Hiermee past de Wiko Lenny 4 altijd in uw broekzak. De achterkant en de zijkanten van de smartphone zijn met een TPU case volledig beschermd. Aangezien de voorkant van de Wiko Lenny 4 deels bloot ligt, is de aanschaf van een Wiko Lenny 4 screenprotector zeer verstandig.  

Dan weet u zeker dat het scherm van de Wiko Lenny 4 in zeer goede staat blijft. Op dit Wiko Lenny hoesje kunt u ook een eigen ontwerp zetten. Dit is zeer populair. Wij denken dat dit komt omdat de vraag naar gepersonaliseerde producten alsmaar toe blijft nemen. Als u zelf een Wiko Lenny 4 hoesje maakt, krijgt u een product in handen dat niemand anders heeft.

Zet foto op TPU hoesje of boekhoesje

U zet namelijk zelf een eigen foto op het TPU hoesje. U kunt vanuit Instagram foto's uploaden en op het smartphone hoesje laten plaatsen. Wij printen zelf alle smartphonehoesjes. Het is ook mogelijk om foto's en teksten te plaatsen op een boekhoesje. Deze smartphone hoesjes zijn de veiligste hoesjes die er zijn. De boekhoesjes worden aan de buitenzijde met een magnetisch lipje afgesloten. Deze methode voorkomt krassen op het design en het beeldscherm. 

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken