Kies je Wileyfox toestel
We hebben 0 toestellen gevonden

Wileyfox gsm en hoesjes B2C Telecom goede combinatie

Wileyfox brengt zeer scherp geprijsde smartphones op de markt. Deze worden meestal met verkoopprijzen vér onder de 250 euro verkocht. De gsm's van Wileyfox hebben goede specificaties, een fraaie vormgeving en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Daarom is het zeer verstandig de smartphones van Wileyfox te allen tijde te voorzien van een beschermend hoesje. De Wileyfox hoesjes en andere accessoires van B2C telecom zijn op maat gemaakt en zeer goedkoop.

Wileyfox is een smartphonemerk met Britse roots. Het bedrijf brengt sinds eind 2015 smartphones uit in Nederland en heeft snel naam gemaakt met haar toestellen. Publiek dat geen hoge bedragen wil spenderen aan smartphones en toch een ferm toestel verlangt, weet de weg naar Wileyfox te vinden. Deze mensen zien we dus ook geregeld winkelen in onze webshop. Een hoesje aanschaffen blijft immers een kleine investering, die zich altijd terugverdient.

Wileyfox in de prijzen met gsm's

Dat Wileyfox geen troep verkoopt, blijkt wel uit het feit dat het een keer de Telecom Awards heeft gewonnen met de Wileyfox Swift 2. Dit was in het zogenaamde 'entry-level segment'. In het entry-level segment vallen alle smartphones met een verkoopprijs van onder de 200 euro. De Wileyfox Swift 2 scoorde qua vormgeving goed en de volledig metalen behuizing gooide ook hoge ogen.

Het geeft aan dat de Britse fabrikant met haar gsm's op de goede weg is. Daarom kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met het aanbieden van Wileyfox hoesjes. Al onze smartphone hoesjes bieden de best mogelijk bescherming. Ze zijn gemaakt van de allersterkste materialen en zijn zeer flexibel. Bovendien is het aanbod van Wileyfox hoesjes altijd up to date. We hebben bijvoorbeeld stand cases die zeer geschikt zijn voor Wileyfox telefoons.

Up to date met hoesjes en gsm's Wileyfox

Niet alleen de zeer goede verhouding tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit van de gsm's springt in het oog. De Britse fabrikant geeft ook nog eens een 'update garantie'. Dit is bijzonder in de prijsklasse waarin Wileyfox opereert. Het bedrijf garandeert dat alle smartphones minimaal tot twee jaar na introductie up-to-date gehouden worden. Dit betekent dat u de gsm's van Wileyfox behoorlijk lange tijd in uw bezit kunt hebben. Dus zijn hoesjes en screenprotectors zeker van toegevoegde waarde. Die bestelt u bij B2C Telecom tegen zeer lage kosten.   

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk
  • Hoesjes kunt u kosteloos retourneren 
  • U kunt zelf hoesjes maken