Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Altijd gratis retourneren! *
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Apple iPad 9.7 (2017) hoesje maken met foto, tekst en logo

Voorbeelden van een telefoonhoesje met foto

Opgeslagen ontwerpen; voorbeelden van onze klanten

Zelf hoesje maken unieke beloning voor iPad 9.7 (2017) 

De iPad 9.7 (2017) volgt de iPad Air 2 op. Het apparaat beschikt over een Apple A9-processor en biedt veel betere prestaties. Het opslaggeheugen van de iPad 9.7 (2017) is 32GB of 128GB en de batterij is er een stuk sterker op geworden. Door zelf een hoesje te maken krijgt de iPad 9.7 (2017) een unieke uitstraling. Met onze unieke Phone Case Designer kan men eigen foto’s en teksten plaatsen op het hoesje van de iPad 9.7 (2017).

Onze iPad 9.7 (2017) hoesjes spreken tot de verbeelding. Maar B2C Telecom beschikt ook over de unieke mogelijkheid om uw eigen hoesje te ontwerpen voor de iPad 9.7 (2017). Met onze bijzondere printservice hebben we een voorsprong opgebouwd ten opzichte van de concurrentie. Met onze geavanceerde technieken kunt u een iPad 9.7 (2017) hoesje maken waar geen enkele andere gebruiker ter wereld over kan beschikken. Het enige wat u hoeft te doen is de aanwijzingen volgen in onze unieke Phone Case Designer.

Zelf iPad 9.7 (2017) hoesje ontwerpen zeer persoonlijk

Meer beleving creëren, dat is wat er gebeurt als u besluit om zelf een hoesje te ontwerpen voor de iPad 9.7 (2017). Steeds meer iPad gebruikers maken gebruik van deze fraaie optie, omdat u op onze website een hoesje kunt samenstellen met een zeer persoonlijke touch. Een eigen hoesje maken kan heel veel moois opleveren. Dat is terug te zien in de verschillende voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes met foto van klanten.

Veel mensen kiezen ervoor om hun iPad te voorzien van een hoesje met bijvoorbeeld schoolfoto’s, festivalfoto’s of foto’s van kinderen. We merken ook dat het erg populair is om een iPad 9.7 (2017) hoesje te maken met vakantiefoto. Maar ook zelf ontworpen hoesjes met huisdieren doen het erg goed.

Bedrijven kunnen zelf iPad 9.7 (2017) hoesjes maken

Nadat u met de unieke Phone Case Designer uw eigen ontwerp hebt gemaakt, kunt u direct het eindresultaat zien in de preview op onze website. Vervolgens kunt u nog net zo lang aanpassingen doen tot u het perfecte iPad 9.7 (2017) hoesje hebt samengesteld. Het is mogelijk om meerdere foto’s op het iPad hoesje te plaatsen. Voeg daar een bijzondere tekst bij en het unieke product is al bijna in je bezit.  

Ook bedrijven kunnen ervoor kiezen om hun eigen hoesjes te maken voor de iPad 9.7 (2017). Indien uw voltallige personeel op de werkvloer rondloopt met exact hetzelfde hoesje met logo, levert dat een waanzinnig mooie uitstraling op. Verder zijn nog achtergrondkleuren en cliparts toe te voegen aan de goedkope iPad 9.7 (2017) hoes.  

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie