Kies je HTC toestel
We hebben 19 toestellen gevonden

Zelf HTC hoesje maken extra voordelig bij B2Ctelecom

U bent de trotse bezitter van een HTC telefoon en bent dol op creatieve, unieke en mooie accessoires? Dan mag u een uniek hoesje niet vergeten voor deze gsm. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen hoesje te maken! Het is niet alleen uniek en bijzonder om te doen, maar ook erg gemakkelijk en leuk!

Bij het bestellen van een hoesje denkt u waarschijnlijk als eerste aan een zwarte of een witte uitvoering. Deze boek- en fliphoesjes zijn van zeer hoge kwaliteit en zien er mooi uit. Maar het kan nog mooier worden als u de mogelijkheid aangrijpt om een zelf een hoesje te maken voor de HTC. Een leuk hoesje ontwerpen is eigenlijk heel eenvoudig, maar o zo bijzonder. Wanneer u het zwarte of witte hoesje hebt gekozen dat u wilt, kunt u plaatjes, teksten en cliparts toevoegen en kleuren aanpassen.

Creativiteit kwijt door eigen HTC hoesje te maken

Uw creativiteit kunt u ten volle benutten door het HTC hoesje met foto te maken waar u altijd al van hebt gedroomd. Wanneer u denkt een perfect hoesje in elkaar te hebben geknutseld, kunt u in de 3D preview kijken of het ontwerp net zo mooi is als op het hoesje. Op dat moment zijn nog aanpassingen mogelijk.

Wilt u toch een andere foto op het gsm-hoesje, dan is dat in een mum van tijd geregeld. Op die manier wordt een eigen gsm-hoesje ontwerpen voor de HTC een schitterende aangelegenheid. Mocht er nog lichte twijfel zijn, dan trekt onze praktische handleiding u waarschijnlijk wel over de streep.   

Als u er dan tevreden mee bent, kunt u de HTC telefoon hoes bestellen en wordt deze zo spoedig mogelijk geleverd. U bent verzekerd van een snelle levering doordat B2Ctelecom de bedrukking van de HTC hoesjes in eigen beheer produceert. Dankzij deze hoge kwaliteit hoeft u niet bang te zijn dat uw geliefde ontwerp bekrast raakt. Daarnaast maken we geen gebruik van stickers, dus u weet zeker dat u een uniek en bijzonder hoesje hebt dat lang mee gaat.

Zelf hoesje ontwerpen voor HTC is finishing touch

Een persoonlijk gsm-hoesje is wat veel mensen tegenwoordig willen. Dat merken we ook aan de reviews van onze klanten. Zij zijn altijd heel enthousiast over hun persoonlijke telefooncase met foto. Dit zijn meestal foto’s van een bijzondere gebeurtenis, zoals een vakantie, bruiloft, uitstapje of feestje. Veel mensen vinden het leuk om een gsm-hoesje met foto van een vakantie te hebben.

Dat ziet u ook terug bij de voorbeelden van hoesjes met foto’s op onze website van klanten. Zelf een hoesje maken geeft de HTC de finishing touch. Een fraai toestel zoals de HTC verdient dat ook. En uzelf ook natuurlijk.