Kies je Wiko toestel
We hebben 9 toestellen gevonden

Zelf hoesje maken voor Wiko’s bij B2C Telecom

Wiko staat bekend om zijn ietwat eigenaardige gsm's, die met namen als Sunny, Lenny en Jerry op de markt zijn gekomen. Nog opvallender wordt het indien u ervoor kiest om zelf een hoesje te maken voor een Wiko toestel. Dat betekent dubbele pret. Zelf een Wiko hoesje maken geeft uw apparaat een unieke uitstraling. We merken dat steeds meer gsm-gebruikers hier behoefte aan hebben.  

Van zelf een hoesje maken met foto worden veel van onze klanten gelukkig. Daar zijn verschillende voorbeelden van terug te zien op onze website. Door zelf een Wiko hoesje te maken krijgt men een zeer persoonlijk gsm-hoesje in handen.

Het is niet lastig voor te stellen dat het bijzonder is om met een hoesje met foto rond te lopen waar niemand anders over kan beschikken. Op de koop toe beschermen dezelfde hoesjes het kostbare toestel tegen valschade en krassen op het scherm. Datzelfde gaat natuurlijk op voor alle gsm-hoesjes op deze website.  

Zelf Wiko hoesje maken erg leuk

Een hoesje met foto van een vakantie is altijd leuk. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. We willen u adviseren om de fantasie hierop los te laten. Maar misschien raakt u wel geïnspireerd door voorbeelden van persoonlijke gsm-hoesjes van andere klanten op onze website. Huisdieren doen het erg goed, maar ook een hoesje met foto van een romantische trip is natuurlijk bijzonder fraai.

Wat ook erg fraai is, is dat u na het ontwerpen van het Wiko hoesje direct een voorbeeld te zien krijgt in 3D. Op die manier zal u nooit de plank misslaan. Een eigen hoesje maken voor de Wiko was nog nooit zo leuk. Voor bedrijven kan het ook interessant zijn om zelf een hoesje te maken voor hun Wiko. Door speciale teksten en logo’s op het hoesje te plaatsen worden de gsm's een zeer mooi en onderscheidend visitekaartje.

Eigen hoesje ontwerpen voor Wiko erg voordelig

Er kunnen tot tien foto’s op het Wiko hoesje gezet worden. Dat is handig voor mensen die het lastig vinden om een keuze te maken. Verder is het mogelijk om het hoesje te laten maken met uw favoriete cliparts en achtergrondkleuren. Op onze website wordt u stap voor stap meegenomen in dit proces. Er wordt zeer helder uitgelegd hoe men zelf een leuk hoesje kan maken voor de Wiko toestellen. Bij B2Ctelecom stellen we alles in het werk om klanten tevreden te stellen en tevreden te houden.