Screenprotectors voor Huawei

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Huawei
121 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Huawei
1 2 ... 8

Scherm Huawei toestel verdient screenprotectors van B2C Telecom

Huawei is ambitieus en doet steeds meer pogingen om een plek naast Apple en Samsung te veroveren in de gsm- en tabletbranche. Dit resulteert in toestellen met fraaie behuizing, luxe camera’s en schermen waarop foto’s zeer scherp vertoond kunnen worden. Tegelijkertijd zijn de schermen zeer kwetsbaar en is het verstandig deze te voorzien van een goede screenprotector. Dit kan een screenprotector van glas of van folie zijn. Als u ze bestelt bij B2C Telecom, weet u in elk geval zeker dat het goedkope screenprotectors zijn.

Een screenprotector kopen doet u bij B2C Telecom. Bij ons zijn screenprotectors van folie en glas beschikbaar tegen zeer lage prijzen. Een Huawei gsm-hoesje levert vooral een goede bescherming op voor het design tijdens een val, maar dan kan het nog altijd gebeuren dat u per ongeluk het scherm bekrast. Dat kan bijvoorbeeld al het geval zijn als u de Huawei telefoon in de broekzak hebt zitten, samen met autosleutels, fietssleutels, huissleutels of andere scherpe en harde voorwerpen.

Huawei gsm of tablet veilig met screenprotector

Gelukkig zijn er screenprotectors die precies doen wat de naam uitdraagt, ze beschermen het Huawei scherm. Daardoor hoeft u niet bang te zijn dat u het scherm beschadigt terwijl u deze graag perfect wilt houden. Dat scheelt extra stress als u de Huawei gsm per ongeluk laat vallen. Door middel van een laagje display folie komen de krassen niet direct op je scherm. Zo blijft het Huawei toestel als nieuw.

De screenprotectors van B2C Telecom zijn duurzaam en bieden daarmee een langdurige bescherming voor gsm's tegen stof en krassen. Hoe groter het scherm, hoe groter de kans op schade. Dus ook de touchscreens van Huawei tablets zijn zeer kwetsbaar. Bovendien gaat de techniek van alle schermen met sprongen vooruit. In eerste instantie hebt u natuurlijk al voor een Huawei tablethoesje gekozen. Toch strekt een screenprotector voor een Huawei MediaPad tot de aanbeveling. Krassen op het scherm ontstaan vaak zonder dat u er zelf erg in hebt.

Screenprotectors verduurzamen Huawei toestel

De screenprotectors van B2C Telecom bieden uitkomst voor alle gsm's en tablets van Huawei. De screenprotectors zijn duurzaam en bieden langdurige bescherming tegen stof en krassen. Ze zijn als het ware beschermfolie voor de gsm. Er zijn ook screenprotectors van gehard glas. De glazen screenprotector zorgt voor een extra laag, die barsten in het scherm voorkomt. Maar ook een screenprotector van folie is een goede bescherming voor bijvoorbeeld de Huawei Ascend.