Verzendmethoden

Standaard

Alle bestellingen worden standaard door bPost bezorgd. Voor bestellingen onder de €25 betaal je €1,95 verzendkosten. Boven de €25 is verzending gratis. De bestelling is verpakt in een doosje dat door de brievenbus past en je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Aan je bestelling is geen Track & Trace code gekoppeld, mits anders vermeld in de bevestigingsmail. Bestelling vóór 17:30 uur worden dezelfde dag nog verzonden.

De levertijd van je bestelling duurt 2-3 werkdagen. De levertijd van een pakket is 1 werkdag. Houd er rekening mee dat in het weekend geen post wordt bezorgd in België, met uitzondering van pakketten.

Besteld voor 18.00 uur Geleverd op
Maandag Woensdag of Donderdag
Dinsdag Donderdag of Vrijdag
Woensdag Vrijdag of Maandag
Donderdag Maandag of Dinsdag
Vrijdag Dinsdag of Woensdag
Zaterdag en Zondag Woensdag of Donderdag

Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van bPost en zij doen er alles aan om je bestelling op tijd te leveren. Het is mogelijk dat je bestelling door onvoorziene omstandigheden of feestdagen later wordt bezorgd. Mocht je uiterlijk na 5 werkdagen van je bestelling niets hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling in onze winkel in Geldrop in Nederland af te halen. Wij zijn op werkdagen geopend van 09:30 tot 17:30 uur. Natuurlijk ben je ook tijdens openingstijden welkom om producten te bekijken, mits deze op voorraad zijn. Je kunt bij ons alleen contant of vooruitbetalen.

Je kunt ons vinden op het volgende adres:

Spaarpot 155 
5667 KW Geldrop 
Nederland