Kies je Nokia toestel
We hebben 25 toestellen gevonden

Zelf leuke Nokia hoesje maken bij B2C Telecom

De Nokia is op zichzelf al vrij bijzonder. Het is alsof u de laatste herinnering van een ooit groot bedrijf in handen hebt. Dit kleurige gevaarte is opvallend en heeft een bijzondere waarde. Wat misschien nog wel het meest opvallend is, is de felle kleur die een Lumia vaak met zich meedraagt. Nog opvallender wordt het als u zelf een hoesje maakt voor de Nokia met behulp van onze Photo Case Designer. Daarvoor zijn alle kleuren van de regenboog te gebruiken.

Als u een hoesje om de Nokia heen doet, zal de oorspronkelijke opvallende kleur niet meer te zien zijn. Toch kunt u met een gerust hart een hoesje bestellen bij B2C Telecom. Door zelf een Nokia hoesje te ontwerpen bepaalt u zelf de kleur en is in een preview direct in 3D te zien hoe uw smartphone hoesje er uit komt te zien. Daarnaast kunt u zo veel plaatjes uploaden als u wilt en lekker creatief aan de slag gaan. Het is niet alleen uniek, maar ook nog eens makkelijk en erg leuk om te doen. 

Nokia hoesje wordt opvallend met eigen foto’s

U kunt kiezen uit opvallende kleuren maar ook kiezen voor een iets meer strakke en zakelijke achtergrondkleur. Als u er dan tevreden mee bent, kunt u de Nokia hoes bestellen en wordt deze zo spoedig mogelijk geleverd! U bent verzekerd van een snelle levering doordat B2Ctelecom de bedrukking in eigen beheer produceert. Hiermee zorgen we voor kwaliteit waardoor u niet bang hoeft te zijn dat uw geliefde ontwerp bekrast raakt.

De Nokia hoesjes van B2C Telecom zijn vooral bestemd voor de door Microsoft gestarte Lumia serie. Om Nokia een nieuwe boost te geven introduceerde de Finse fabrikant in 2011 deze serie. De gsm's zijn te krijgen tegen een uiterst vriendelijke prijs, net als onze smartphone cases, hoesjes, screenprotectors en alle andere Nokia accessoires. Ook een gsm-hoesje met foto hebt u bij B2C Telecom zeer goedkoop. Allerlei soorten persoonlijke foto’s zijn met onze Photo case Designer toe te voegen aan het Nokia hoesje. Er zijn zelfs een tiental verschillende foto’s te plaatsen op het smartphone hoesje.

Zelf hoesje ontwerpen maakt Nokia persoonlijk

Een persoonlijke foto op het hoesje zetten is tegenwoordig helemaal in. Daar hebben we bij B2C Telecom perfect op ingespeeld. Een persoonlijk gsm-hoesje is bijvoorbeeld te maken door een vakantiefoto op het Nokia hoesje te plaatsen. Maar u kunt ook denken aan afbeeldingen van een legendarisch bedrijfsuitje, trouwfeest of bezoek aan New York, Londen of een andere wereldstad. Iedereen heeft tegenwoordig wel foto’s waar men dol op is. Daarom is een hoesje maken met foto ook zo leuk. Gelukkig heeft B2C Telecom het ontwerpen van een leuk Nokia Hoesje ook erg makkelijk gemaakt.