Kies je Microsoft toestel
We hebben 7 toestellen gevonden

Zelf hoesje maken voor Microsoft toestel bij B2C Telecom

De gsm's uit de Lumia serie zijn tegen een uiterst vriendelijke prijs te krijgen. Indien u zichzelf geen Samsung of Apple kunt of wilt veroorloven, dan is een Lumia van Microsoft een zeer goed alternatief. Door zelf een hoesje te maken creëert u een unieke look voor de Lumia gsm. Bij B2Ctelecom kan een gsm-hoesje met foto voor een zeer voordelige prijs worden gemaakt. Het zorgt ervoor dat u een heel persoonlijk gsm-hoesje in handen hebt.  

Al onze gsm-hoesjes zien er natuurlijk schitterend uit, maar we kunnen het ons voorstellen dat klanten naarstig op zoek zijn naar een uniek hoesje voor hun Microsoft toestel. Dit is mogelijk door zelf een hoesje te maken voor uw gsm. Met onze unieke Phone Case Designer komt uw gsm-hoesje er uiteindelijk schitterend uit te zien. De stappen die hiervoor gezet moeten worden zijn uiterst simpel. Op onze website is bovendien een videohandleiding te zien, waarin precies wordt uitgelegd hoe u zelf een hoesje maakt voor bijvoorbeeld de Lumia 435, Lumia 550 of de Lumia 640.  

Zelf Microsoft hoesje maken levert uniek product op

Een hoesje maken met foto is voor heel veel klanten van B2Ctelecom een zeer aantrekkelijke optie. Een groeiend aantal gsm gebruikers vindt het leuk om hun mooiste foto’s en teksten te plaatsen op hun boekhoesje of fliphoesje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aan het einde van de rit loopt u met een Microsoft hoesje met foto rond dat nergens anders te zien of te krijgen is.

Microsoft hoesje maken met vakantiefoto

Een hoesje maken en printen met een mooie vakantiefoto is momenteel erg populair. Veel mensen delen graag foto’s van hun meeste recente vakantie met vrienden en vriendinnen. Dat is bijvoorbeeld terug te zien op de diverse social media platformen. Daarom wordt het ook erg leuk gevonden om vakantiefoto’s op gsm-hoesjes terug te laten komen. Indien u een midweek los bent gegaan op Ibiza, is het immens cool om een herinnering hieraan op het Microsoft Lumia hoesje te printen.

Op onze website kunnen er tegelijkertijd mooie cliparts en uw favoriete achtergrondkleur toegevoegd worden. Na het ontwerpen van het hoesje kunt u in een preview meteen zien of het resultaat naar wens is. Bedrijven die een eigen hoesje ontwerpen krijgen een gratis proefdruk toegestuurd. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van een schitterend eindresultaat. Een hoesje laten maken voor een Microsoft toestel kan zeer goedkoop bij B2C Telecom!