Kies je Samsung toestel
We hebben 91 toestellen gevonden

Opvallen door zelf Samsung hoesje te maken bij B2C Telecom

Samsung staat al tijdenlang voor kwaliteit en innovatie. De kans is best groot dat u een Samsung in bezit hebt. Omdat dit voor heel veel mensen geldt, is het best lastig om op te vallen met uw gsm. Toch is dat wat u graag wilt. De beste manier om u te onderscheiden van alle andere Samsung gsm en tablet bezitters is door uw hoesje uniek te maken. Hoe kunt u dat doen? Dat doet u simpelweg door zelf een hoesje te maken in de Phone Case Designer van B2Ctelecom.

Samsung betekent drie sterren in het Koreaans en de gsm's en tablets van deze Zuid-Koreaanse gigant beschikken over een geweldige status. Dus waarom niet de waarde van deze apparaten belonen met een uniek gsm-hoesje met foto. Zelf een Samsung hoesje maken is niet alleen uniek, maar ook nog eens schitterend om te doen. En zelf een hoesje ontwerpen bij B2C Telecom is echt geen hogere wiskunde. Onze Phone Case Designer is bijzonder praktisch en een mooie handleiding in woord en beeld op onze website helpt u op een geweldige manier op weg.

Zelf Samsung hoesje ontwerpen: succes gegarandeerd

De eerste stap die u dient te zetten is een standaard boek of fliphoesje te selecteren op onze website. Dit is een zeer makkelijke stap. Vervolgens kunt u al uitgebreid aan de slag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mocht u twijfelen over uw creatie, dan kunt u in de preview zien hoe uw gsm er uit komt te zien in 3D! De preview is enkel een voorbeeld om u het ontwerp te laten bekijken. De binnenzijde van het Samsung hoesje kan bruin of wit zijn. U kan aan de binnenzijde pasjes kwijt en briefgeld dankzij de drie handige opbergvakjes.

Een gsm-case maken met foto wordt op deze manier gegarandeerd een succes. Mocht u niet tevreden zijn over een specifiek gezette stap, dan is deze weer zeer simpel terug te draaien.  Op het moment dat er tevredenheid is over het eindresultaat, kan het product worden besteld en wordt deze zo spoedig mogelijk geleverd. Een snelle levering kan worden gegarandeerd omdat B2Ctelecom de bedrukking in eigen beheer produceert.

Unieke touch met persoonlijk gsm-hoesje

Hiermee zorgen we voor kwaliteit en kan het speciale ontwerp ook bijzonder blijven en niet bekrast raken. Met een persoonlijk gsm-hoesje kunt u de Samsung dus onderscheidend maken. Een Samsung hoesje maken met foto geeft het apparaat een unieke touch. Het smartphone hoesje kan worden verrijkt met een vakantiefoto, maar ook met bijvoorbeeld een sportfoto of een foto van uw huisdier. Een eigen gsm-hoesje ontwerpen voor de Samsung doet u natuurlijk bij B2C Telecom.