Kies je Apple toestel
We hebben 26 toestellen gevonden

Maak iPhone hoesje bij B2C Telecom

De iPhones van Apple zijn geliefd, dus is het in principe lastig om op te vallen met dit soort toestellen. Ware het niet dat het bij B2C Telecom mogelijk is om zelf een hoesje te maken voor de iPhone. Hierdoor krijgt het iPhone hoesje een unieke uitstraling. Zelf een hoesje maken betekent punten scoren met uw iPhone. En het kan op de website van B2C Telecom voor zeer weinig geld.  

Zelf een hoesje maken en printen voor de iPhone kan bij B2Ctelecom uiterst voordelig. Zelf een gsm-hoesje ontwerpen is niet alleen uniek, maar ook nog eens makkelijk en erg leuk om te doen. Er hoeft alleen maar een smartphone hoesje geselecteerd te worden op onze website en het ontwerpen kan beginnen.

Zelf iPhone hoesje ontwerpen uniek

De mogelijkheden zijn eindeloos. Mocht er twijfel zijn over de persoonlijke creatie, dan is in de preview te zien hoe de iPhone hoes met print er uit komt te zien! Bij tevredenheid kan de bestelling worden geplaatst. Deze wordt zeer snel geleverd. B2Ctelecom produceert namelijk de bedrukking in eigen beheer! Hiermee is ook de kwaliteit gegarandeerd.  

Van zelf een hoesje maken met foto worden veel van onze klanten razend enthousiast. Dat is ook niet zo gek. Door zelf een iPhone hoesje te maken krijgt men een zeer persoonlijk gsm-hoesje toegestuurd. Stelt u zich voor dat u met een iPhone hoesje met foto in de broekzak rondloopt waar niemand anders over beschikt. Dat is toch de ultieme kick van een gsm-gebruiker. Helemaal als datzelfde hoesje het kostbare toestel beschermt tegen valschade en krassen op het scherm.

Eigen iPhone hoesje maken met foto, naam, tekst en logo

Veel klanten besluiten zelf een hoesje te maken met foto van een vakantie. Daar zijn verschillende voorbeelden van terug te zien op onze website. Maar er zijn natuurlijk vele andere mooie opties. Te denken valt aan een gsm-case met foto of naam van uw favoriete voetbalelftal, hockeyteam of tennisser. Misschien heeft u wel een selfie gemaakt met Roger Federer tijdens een grand slam toernooi. Hoe geweldig is het dan om deze foto op het iPhone hoesje te plaatsen. Een eigen hoesje ontwerpen wordt een gebeurtenis om niet snel te vergeten.

Ook steeds meer bedrijven besluiten om zelf een hoesje te maken met naam en foto voor hun iPhones. We zien dat hele personeelsafdelingen van grote organisaties rondlopen met hetzelfde iPhone hoesje met bedrijfslogo. Een eigen hoesje maken en bedrukken kan zeer goedkoop bij B2C Telecom. Een eigen gsm-hoesje ontwerpen voor de iPhone betekent dat u een uniek product in handen krijgt.