Kies je Motorola toestel
We hebben 27 toestellen gevonden

Zelf hoesje maken voor Motorola toestellen exclusief bij B2C Telecom

Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding zijn de Motorola gsm's top of the bill. De toestellen hebben alle nieuwe features en u krijgt voor een niet al te hoog bedrag een toestel in handen dat alle kwaliteitstesten glansrijk doorstaat. Door er een mooi hoesje van B2C Telecom bij te gebruiken ogen de Motorola gsm's fantastisch. Helemaal als u het beluit neemt om zelf een hoesje te maken voor de Motorola. Dan wordt het apparaat een unieke gadget.

In 2011 werd de mobiele tak van het Motorola bedrijf overgenomen door Google, dat in 2014 de meerderheid van de patenten doorverkocht aan Lenovo. Dit heeft ervoor gezorgd dat er geweldige Motorola gsm's op de markt zijn gekomen. Door zelf een hoesje te maken en ontwerpen wordt daar nog eens een unieke dimensie aan toegevoegd. Vele klanten zijn u voorgegaan door een eigen hoesje met foto te ontwerpen voor hun Motorola. De verschillende fraaie voorbeelden op onze website zeggen voldoende. Een foto op het gsm-hoesje maakt de gadget op een prachtige wijze erg persoonlijk.

Eigen Motorola hoesje maken unieke happening

Allerlei soorten persoonlijke foto’s zijn met onze Photo case Designer toe te voegen aan het Motorola hoesje. Er zijn zelfs een tiental verschillende foto’s te plaatsen op het smartphone hoesje. Heeft u onlangs een onvergetelijke vakantie achter de rug? Dan kan het niet anders dan dat daar een mooie collectie foto’s van is gemaakt. De allermooiste vakantiefoto’s kunt u terug laten komen op het Motorola hoesje. Door een achtergrondkleur en speciale cliparts toe te voegen wordt zelf een hoesje maken voor de Motorola's een unieke happening.

Voor bedrijven is het ook een aantrekkelijk idee om zelf hoesjes te ontwerpen voor de Motorola gsm's. Zij kunnen logo’s toevoegen aan het ontwerp. Zelf een hoesje maken voor Motorola apparaten kan zeer goedkoop bij B2C Telecom. Printen doen we in eigen beheer dus we kunnen hiermee een snelle levering garanderen. Eenmaal een hoesje ontworpen, dan ziet u in een preview direct of het resultaat naar persoonlijke wens is. Er zijn dan nog aanpassingen te doen. Bedrijven krijgen van ons altijd een gratis proefdruk toegestuurd.

Ontwerp uniek Motorola hoesje bij B2C Telecom

Motorola gsm's zijn sterk in opkomst. Daarom heeft B2C Telecom besloten met een mooi assortiment Motorola Moto hoesjes voor de dag te komen. Deze gsm-hoesjes beschermen de toestellen tegen valschade en andere vervelende ongemakken. Maar een telefooncase met foto is natuurlijk het walhalla voor heel veel gsm-gebruikers. Een persoonlijk gsm-hoesje voor de Motorola is wat steeds meer mensen willen. Dit kan exclusief bij B2C Telecom.