Screenprotectors voor Samsung

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Samsung
236 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Samsung
1 2 ... 15

Samsung gsm's en tablets verdienen screenprotector van B2C Telecom

Samsung brengt zoals bekend tablets en gsm's op de markt die behoren tot het beste wat de markt te bieden heeft. De apparaten zitten vol met technische snufjes en fantastische specificaties. Een wezenlijk onderdeel vormt het scherm, dat bij Samsung apparaten van topkwaliteit is. Om beschadiging aan dit vitale onderdeel te voorkomen is het zeer verstandig om een screenprotector te nemen. Of die nu van glas of van folie is, het scherm van de Samsung hunkert ernaar.

Voor veel mensen is een gsm een onmisbaar onderdeel van hun leven geworden. Ze lopen nog geen vijf minuten op straat zonder hun Samsung te raadplegen. Wanneer iets zo belangrijk voor u is geworden, kunt u bijna niet meer zonder en wilt u dit zo lang mogelijk beschermen. Ten eerste is het aanschaffen van een Samsung gsm-hoesje een goed plan. Een hoesje biedt bescherming als u de Samsung laat vallen of het apparaat per ongeluk ergens tegenaan stoot.

Scherm Samsung blijft scherp met screenprotector

Ten tweede is er nog de mogelijkheid om het touchscreen extra bescherming te bieden. Met een screenprotector kunt u het scherm van de Samsung beschermen terwijl u ondertussen gewoon gebruik kunt blijven maken van het touchscreen. Door middel van een dun laagje display folie komen de krassen niet terecht op het scherm en zal het zijn vitale functies blijven behouden. Zo blijft het toestel zo goed als nieuw.

De screenprotector is duurzaam en biedt daarmee een langdurige bescherming voor de gsm tegen stof en krassen. Hierdoor blijft het kostbare scherm haarscherp beeld leveren en dat is wel handig als er een schitterende fotocollectie is opgebouwd. Niets zo erg als uw vakantiefoto’s in vage toestand moeten laten zien aan uw vrienden of ouders.

Samsung scherm blijft in nieuwstaat met screenprotector

Ook het schitterende scherm van de Samsung tablet blijft in nieuwstaat met een screenprotector van B2C Telecom. De screenprotectors van B2C Telecom bieden uitkomst voor alle gsm's en tablets van Samsung. Ze zijn duurzaam en bieden langdurige bescherming tegen stof en krassen. De screenprotector met beschermfolie voor de gsm is van hoge kwaliteit, maar dat is ook zeker van toepassing op de screenprotectors van gehard glas.

Deze glazen screenprotectors bieden de beste bescherming tegen barsten. Alle goedkope screenprotectors van B2C Telecom zijn met een simpele druk op de knop te bestellen en zijn net als onze Samsung gsm-hoesjes en Samsung tablethoesjes van grote toegevoegde waarde.