Telefoonhoesjes voor Asus

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Asus
23 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Asus
1 2

Helemaal zen met Asus gsm en hoesje B2C Telecom

Bent u ook zo ontzettend Zen met uw Asus gsm? Met de opvallende Zen-toestellen van Asus kunt u op een rustige en ontspannen manier internetten, gamen en werken. Tenminste, als er tegelijkertijd gebruik wordt gemaakt van een Asus hoesje. Bij B2C Telecom zijn allerlei soorten hoesjes voor de Asus gsm's beschikbaar tegen zeer lage prijzen.

Asus-producten zijn erg gebruiksvriendelijk, met schermen die altijd en overal scherp beeld leveren. Wel is het belangrijk om dit ook zo te houden. Het scherm is kwetsbaar en om dit kostbare onderdeel van de Asus gsm gebruiksvriendelijk te houden is een gsm-hoesje gebruiken zeer verstandig. Bij B2C Telecom zijn mooie stand cases of TPU cases zeer goedkoop te krijgen.

De technologie van touchscreens voor gsm's en tablets is in de loop de jaren stukken geavanceerder geworden. Hierdoor is de kwetsbaarheid van de Asus Zenfones en Zenpads dus ook alleen maar toegenomen. Daarom zijn Asus hoesjes voor gsm's en Asus hoesjes voor tablets onmisbaar geworden. Krassen op het scherm van de Asus gsm zijn in een mum van tijd aangebracht. Vaak zonder dat u er zelf erg in hebt.

Asus smartphone verdient TPU case of stand case

Stopt u bijvoorbeeld een Asus Zenfone in de broekzak, dan is de kans aanwezig dat het scherm in aanraking komt met sleutels of andere harde voorwerpen. Dat is funest, want voor u het weet verliest het scherm zijn helderheid. Aangezien de aankoop van een Zenfone of Zenpad een prijzige aangelegenheid is, zou dat zonde zijn. Uw scherm verdient een Asus hoes en een Asus screenprotector.

De Zenfone draagt u natuurlijk het vaakst met u mee. Tijdens een lunch in de buitenlucht kan er zomaar een beker koffie of een hard voorwerp op het toestel belanden. De risico’s op schade worden drastisch verminderd met een goede TPU Case. Deze flexibele hoesjes beschermen het grootste deel van de Asus gsm dankzij het ijzersterke materiaal (duurzaam TPU, een mix tussen hard plastic en zachte siliconen). Vaak wordt er een screenprotector besteld bij deze Asus hoes. Deze brengt extra veiligheid voor het kostbare scherm.

Asus gsm krasvrij door veilig hoesje

Onze stand cases zijn net zo veilig en beschikken over een extra functie. Ze hebben namelijk een standaard, waarmee de Asus gsm horizontaal op tafel of bureau is neer te zetten. Handig als u iets wilt demonstreren zonder daarbij de handen te gebruiken. Onze Asus cases, smartphonehoesjes en screenprotectors geven krassen, vuil en vlekken geen kans. Ze zijn zeer voordelig te bestellen bij B2C Telecom.