Kies je Alcatel toestel
We hebben 36 toestellen gevonden

Alcatel hoesjes op maat bij B2C Telecom 

Alcatel is een Franse fabrikant die low budget gsm's verkoopt in meer dan 170 landen. Met de Idol, de Pop en de Hero gsm speelt Alcatel succesvol in op de doelgroep die niet al te veel geld aan de aankoop van een gsm wenst te spenderen. Deze doelgroep wil meestal ook niet de hoofdprijs betalen voor een leuk hoesje. Bij B2C Telecom hoeft dat ook niet. Wij leveren goedkope hoesjes die stuk voor stuk uitstekend passen bij de gsm's van Alacatel.

Als u als tiener de eerste stappen zet op de gsm-markt, dan zou u wel eens uit kunnen komen bij de toestellen van Alacatel. Deze doelgroep zit immers vaak niet al te ruim bij kas. Dat wil niet zeggen dat u niet prima uit te voeten kunt met de toestellen van Alcatel. Alle gsm's draaien op het besturingssysteem Android en het scherm van bijvoorbeeld de Alcatel One Touch Idol 3 (4.7 inch) is kwalitatief zeer scherp en goed te noemen. Mooie Alcatel One Touch Idol 3 (4.7 inch) hoesjes treft u uiteraard aan op onze website.

Hoesjes beschermen alle Alcatel toestellen

Voor vele gsm's van Alcatel bieden we op onze website hoesjes aan. Deze hoesjes zijn op maat gemaakt voor de toestellen en bieden bescherming tegen valschade. Voor tieners is deze bescherming zeer welkom. Zij zijn immers de gehele dag met hun gadget in de weer en kunnen geen genoeg krijgen van het appen en socialiseren via de digitale weg. Daar komt bij dat hun soms ongecontroleerde bewegingen ervoor kunnen zorgen dat de gsm een smak op de grond maakt. Dankzij onze Alcatel hoesjes hoeft dat voor de gsm niet direct noodlottig te zijn.

Neem het Alcatel hoesje dat bij je past

Met de Idol-serie en de Shine Lite is de Franse fabrikant behoorlijk succesvol. Deze gsm's beschikken dan ook over veel functionaliteiten. Zeker als u de prijs in ogenschouw neemt. De Alcatel Shine Lite heeft een mooi design en de twee camera’s aan de voorkant en achterkant zijn voorzien van een flitser. Bent u op zoek naar een flitsend Alcatel Shine Lite hoesje? Zoek dan niet verder!

Wat geldt voor het aanbod gsm's van Alacatel geldt tevens voor de hoesjes van B2C Telecom. Het aanbod is behoorlijk groot. Hoesjes zijn er in verschillende types en uitvoeringen. U kunt kiezen uit flexibele TPU cases of multifunctionele stand cases. Maar u kunt ook zelf een leuk hoesje ontwerpen dat niemand heeft. Bij B2C Telecom weet u zeker dat u de juiste prijs betaalt voor het juiste Alcatel hoesje