LG Nexus 5X telefoonhoesjes

LG Nexus 5X accessoires

Hoesje B2C Telecom beschermt LG Nexus 5X

Het bijzondere aan de LG Nexus 5X ligt verscholen in het woord Nexus. Het wil zeggen dat de smartphone is uitgerust met de laatste versie van Andoid (Android Marshmallow). Daarmee bent u ervan verzekerd dat u als eerste de updates van Google binnenkrijgt. U bent er tevens van verzekerd dat de LG Nexus 5X nog lange tijd meegaat als u deze met een hoesje verrijkt van B2C Telecom.

De LG Nexus 5X valt qua specificaties in de hogere middenklasse en is voorzien van een snelle hexa-core processor, een vingerafdrukscanner en een 5,2 inch groot Full HD-scherm. Dit scherp geprijsde toestel levert behoorlijk hoge prestaties en zal dit ook blijven doen als er een mooi GSM-hoesje omheen zit. Een hoesje met een fraai design, dat bovendien protectie biedt op kwetsbare momenten.

Hardware LG Nexus 5X blijft in tact met GSM-hoesje

Tegen dit soort momenten loopt iedereen wel eens aan in het dagelijks leven. Dat geldt zelfs voor de meest voorzichtige GSM-gebruiker. Tijdens het boodschappen doen, het uitstappen van de auto, het fietsen over een onregelmatig trottoir; het kan zomaar gebeuren dat de LG Nexus 5X een klap op de grond maakt, waardoor uw kwetsbare hardware aan gruzelementen ligt. Op zulke momenten bent u een gelukkig mens als de LG Nexus 5X is beschermd met een GSM-hoesje van goede kwaliteit.

Dat is nu precies hetgeen B2C Telecom in huis heeft. Hoesjes van hoge kwaliteit, tegen zeer betaalbare prijzen. Wij bieden de goedkoopste smartphone hoesjes voor de LG Nexus 5X aan tegen de laagste prijs. Bovendien zien onze design hoesjes er ook nog eens schitterend uit. Ze zijn beschikbaar in veel vrolijke en uitdagende prints. Met ons uniek ontworpen Pauw hoesje bijvoorbeeld bent u honderd procent zeker zo trots als een pauw met uw LG Nexus 5X. Maar u kunt kiezen uit vele verschillende prints, binnen allerlei thema’s zoals huizen, steden, vervoersmiddelen, vlaggen of natuur.

Ontwerp eigen hoesje voor LG Nexus 5X

Bent u desondanks toch niet gestuit op het gewenste smartphonehoesje, dan kunnen we u aanraden om uw eigen hoesje te ontwerpen voor de LG Nexus 5X. Doet u dit, dan beschikt u gegarandeerd over een smartphonehoesje van unieke eeuwigheidswaarde. U kunt namelijk op onze site een hoesje maken met daarop uw fraaiste persoonlijke foto’s en teksten. Hiermee loopt u pas echt met een bijzonder gevoel over straat met de LG Nexus 5X.

Bestelt u hier ook nog een screenprotector bij, dan kan u helemaal niets meer gebeuren. Een goede screenprotector is namelijk geen overbodige luxe, wilt u het scherm van de LG Nexus 5X in zijn oorspronkelijke staat houden. Een hoesje en screenprotector geven u de garantie dat er voor krassen op uw LG Nexus 5X geen plek is.