Kies je Xiaomi toestel
We hebben 13 toestellen gevonden

Beloon Xiaomi toestel met hoesje en screenprotector van B2C Telecom 

Xiaomi is een Chinese fabrikant van gsm's en tablets en heeft als thuisbasis Peking (Beijing). Xiaomi is werelds 5 na grootste gsm fabrikant. Dit is vooral te danken aan de grote thuismarkt, want hier in België heeft de fabrikant nog geen basis. Dat neemt niet weg dat B2C Telecom een mooi aanbod Xiaomi hoesjes heeft. Deze gsm-hoesjes maken het waard dat de Xiaomi-toestellen hun lange weg naar België hebben afgelegd.

De gsm's van Xiaomi zijn doorgaans wat goedkoper dan die van belangrijke concurrenten als Samsung en HTC One. Ze hebben een krachtige batterij en de camera’s aan de voorkant en achterkant schieten fraaie kiekjes. Met de Mi-serie hebt u een snelle en kwalitatieve gsm in huis voor een voordelige prijs. Aangezien ook onze hoesjes voordelig zijn, zal de totaalprijs menig zuinige gsm-gebruiker tevreden stemmen.

Hoesje beschermt Xiaomi toestel

De Chinese fabrikant is begonnen in Azië en de gsm's zijn vooralsnog alleen te koop via internationale webshops. Xiaomi installeert niet standaard op alle gsm's de Google Play Store waardoor niet alle apps beschikbaar zijn. U zult dus zelf de Google Play Store moeten installeren. Maar samen met een hoesje van B2C Telecom mag het eindresultaat er zeker wezen.

Xiaomi produceert niet alleen gsm's maar ook laptops, tablets, smart home devices en smart watches. Het is een kleinere speler op de markt. Xiaomi-toestellen zijn beperkt leverbaar en worden in Europa vaak op de 'grijze' manier de Belgische markt opgebracht. Onze smartphone cases zijn perfect op maat gemaakt voor deze toestellen.

Xiaomi behuizing sluit naadloos aan op hoesje

De stevige behuizing van de Xiaomi gsm's sluit naadloos aan op het hoesje. Daar komt bij dat de Xiaomi Mi hoesjes volop bescherming bieden. Stel dat u zich lang op een Xiaomi hebt verheugd, dan is het toch evident dat snelle beschadiging of slijtage voorkomen dient te worden. Dan kan dus met een goedkoop smartphone hoesje.

Xiaomi meent dat er in de toekomst kansen liggen voor zowel de fabrikant als consumenten die interesse hebben in betaalbare Chinese gsm's. Mochten de gsm's zich een weg naar België vinden, dan zal de verkoopprijs in de toekomst een stukje hoger komen te liggen.

Screenprotector perfecte aanvulling op Xiaomi hoesjes

Ook dan kunt u natuurlijk voor goedkope Xiaomi hoesjes nog steeds terecht bij B2C Telecom. Vergeet ook niet een screenprotector te overwegen. Het scherm van de Xiaomi wilt u natuurlijk vrijhouden van krassen en dan is een screenprotector een goede optie. Deze zijn net als de gsm's hoesjes te vinden op onze website.