Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Altijd gratis retourneren!
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Hoesjes voor HTC gsm's en smartphones

Kies je HTC toestel.

HTC gsm's beter beschermd met hoesjes B2C Telecom

HTC is één van de bekendere gsm merken. Het merk is bekend van onder andere de HTC One en HTC Desire-serie. Vele mooie hoesjes voor dit soort gsm's zijn natuurlijk te bestellen op deze website. Een goedkoop HTC hoesje bestellen is een zeer wijs besluit. De hardware en de software van deze prijzige HTC gsm's moeten immers nog lange tijd mee.

De gsm's van HTC zijn degelijk, modern en krachtig. Dit soort eigenschappen zijn tevens van toepassing op onze HTC gsm-hoesjes. De HTC One bijvoorbeeld is supersnel en heeft een 4.7 inch Full-HD touchscreen. Dit prachtige touchscreen blijft in optimale staat met een mooi smartphonehoesje.

Het touchscreen is verreweg het meest gebruikte onderdeel van de moderne HTC smartphone en zeer kwetsbaar. Een HTC hoesje voorkomt erger op het moment dat het toestel een keer op de grond mocht vallen. 

Handige HTC-hoesjes zeer goedkoop

Veel smartphones worden in de broekzak gestopt. Dan bestaat altijd het gevaar dat het scherm langs allerlei attributen schuurt. Op zulke momenten is het zeer belangrijk dat het scherm is beveiligd met een hoesje en eventueel een screenprotector van folie of van glas. Deze goedkope HTC accessoires zijn zeer gebruiksvriendelijk en praktisch. Voor hulp zijn verschillende handleidingen terug te vinden op onze website, zowel tekstueel als visueel.

Onze design hoesjes, stand cases en TPU hoesjes zijn zeer praktisch en stevig. Ook als u zelf een hoesje wilt maken voor een HTC gsm, neemt een filmpje op onze website u bij de hand. Door zelf een HTC hoes te ontwerpen creëert u een unieke look voor uw smartphone.

Wel zo mooi als u bekijkt dat u de gsm tegenwoordig bijna iedere minuut van de dag wel een keer in de hand hebt. Valt de HTC gsm een keer per ongeluk uit de hand, dan bieden het smartphone hoesje en de screenprotector bescherming.

Gsm-hoesjes houden HTC scherm vitaal

De HTC One heeft een meer dan verbluffende camera, maar dit geldt voor meer gsm's van deze fabrikant. Fotografie liefhebbers kunnen hiermee flink aan de haal. Zonder een mooi scherm heeft u echter niet zo heel veel aan een fantastische camera. De beste bescherming voor de toptoestellen van HTC geeft een smartphone case in samenwerking met een waardevolle screenprotector.

Het scherm blijft in nieuwstaat, waardoor beelden scherp getoond kunnen blijven worden. De screenprotectors en HTC hoesjes van B2C Telecom zorgen voor een duurzame smartphone beleving en zijn voor een schamel bedrag te bestellen op deze website.

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie