Samsung Galaxy S8 telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Samsung Galaxy S8.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
995 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 63

Hoesje van B2C Telecom verstevigt Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is een indrukwekkende gsm, die vooral wat betreft het scherm een verpletterende eerste indruk achterlaat. Aangezien het scherm vrijwel de gehele voorzijde van het apparaat beslaat, is het zeer kwetsbaar. Daarom is een mooi hoesje voor de Samsung Galaxy S8 geen luxe, maar gewoonweg bittere noodzaak. We raden u ten stelligste aan de Samsung hoesjes op onze website te checken!

De Samsung Galaxy gaat sneller kapot door valschade dan de meeste andere gsm's. Dat heeft de Consumentbond geconcludeerd na onderzoek. De gsm's werden aan een valtest onderworpen. Men liet ze 100 keer van een hoogte van 80 centimeter op een harde ondergrond belanden. Na 50 keer vallen kon de Samsung Galaxy S8 wegens teveel valschade niet meer verder. De conclusie van B2C Telecom: met onze hoesjes had de Samsung Galaxy S8 na honderden keren vallen nog steeds verder gekund!

Geen kans op valschade met design hoesje

De gsm-hoesjes van B2C Telecom zijn namelijk een toonbeeld van degelijkheid. Dankzij de schokabsorberende materialen wordt de Samsung Galaxy S8 aan alle kanten zeer goed beschermd. Vooral TPU (een rubbersoort) draagt hier in grote mate aan bij. Onze design hoesjes voegen hier nog eens een extra element aan toe. Ze geven de Samsung Galaxy S8 een coole uitstraling. De design hoesjes hebben namelijk speciale prints, die door B2C Telecom zelf zijn ontworpen. De mogelijkheden zijn legio.

Prints van dieren kunnen bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8 sieren. Door de magnetische sluiting gaan de Galaxy 8 hoesjes bijna als vanzelf open en dicht. Deze gsm-hoesjes zijn dus zeer gebruiksvriendelijk en praktisch. Er zijn tevens vakjes en houders voor briefgeld, pasjes, notities en kaarten. Mocht dit allemaal nog niet exclusief genoeg zijn, dan wordt u wellicht warm van de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy S8.

Zelf hoesje maken: exclusiever kan het niet

Wij hebben een unieke Photo Case Designer ontwikkeld. Met deze tool in handen brengt u uw favoriete teksten en foto’s aan op het gsm-hoesje. U kunt ook zelf de achtergrondkleur van het Samsung Galaxy S8 hoesje bepalen en speciale cliparts toevoegen. Bent u klaar met ontwerpen van het hoesje, dan verschijnt direct een voorbeeld in 3D op het scherm. Is het Samsung Galaxy hoesje niet naar wens, dan kunt u eerder genomen beslissingen weer simpel terugdraaien. Uiteindelijk hebt u een design hoesje in handen waar u honderd procent tevreden over zult zijn. En waarmee de Samsung Galaxy S8 geen hinder zal ondervinden van valschade!