Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Altijd gratis retourneren!
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Apple iPhone 6 hoesje maken met foto, tekst en logo

Voorbeelden van een telefoonhoesje met foto

Opgeslagen ontwerpen; voorbeelden van onze klanten

Maak zelf hoesjes voor iPhone 6 bij B2C Telecom

De iPhone 6 heeft een aantrekkelijk design en presteert formidabel. Deze iPhone 6 heeft een flink aantal verbeteringen ten opzichte van de iPhone 5S. Het scherm is stukken groter en scherper, de hardware krachtiger en de software nog beter. Omdat de aanschafprijs bepaald niet gering is, kunt u net zo goed zelf een hoesje maken voor de iPhone 6. Door zelf een iPhone 6 hoesje te ontwerpen krijgt dit toestel een uniek Apple hoesje.

Apple toestellen zijn behoorlijk aan de prijs, maar ze zijn dan ook zeer gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien. De fraaie iPhone 6 heeft bijvoorbeeld een 4,7 inch scherm en er is ondersteuning voor de Apple Watch. Onze design hoesjes en stand cases voegen iets schitterends toe aan de iPhone 6, maar door zelf een iPhone 6 hoes te maken creëert u pas echt een uniek hoesje. Vele klanten gingen u voor en er zijn tal van mooie voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes met foto terug te zien op onze site.  

Eigen iPhone 6 boekhoesje met vakantiefoto ontwerpen

Vaak kiezen mensen ervoor om een hoesje met vakantiefoto te ontwerpen of hun geliefde huisdier op de iPhone case te plaatsen. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld afbeeldingen van feestelijke gebeurtenissen. Tijdens het maken van een iPhone 6 hoesje wordt er een beroep gedaan op uw creativiteit. Dat is het leuke ervan. U hebt het zelf ontworpen hoesje snel in huis doordat we dit in eigen beheer produceren. Hiermee staan we ook garant voor een kwalitatief product.

Met onze Phone Case Designer kunt u persoonlijke foto’s, teksten en logo’s plaatsen op het hoesje en deze aanvullen met clip arts, achtergrondkleuren en speciale effecten. U kunt uw acties telkens terugzien in de preview en vervolgens weer aanpassingen doen. Het resultaat is uiteindelijk een unieke iPhone 6 hoes, die honderd procent zal afwijken van alle andere Apple hoesjes.  

Unieke TPU hoesjes ontwerpen voor iPhone 6

Het is mogelijk om een ontwerp te maken op een standaard boekhoesje of een TPU hoesje. Alle iPhone hoesjes zijn gemaakt van zeer stevig materiaal. Er zijn boekhoesjes met en zonder een magnetisch lipje. Bij een hoesje zonder lipje is een magneet aan de binnenkant geplaatst. Beide iPhone hoesjes sluiten dus perfect af. Een TPU hoesje beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de iPhone 6. Vandaar dat er vaak een screenprotector bij wordt besteld. Een uniek iPhone 6 hoesje bestelt u natuurlijk bij B2C Telecom. Alle bestellingen worden zeer snel geleverd. 

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie