Tablets van Asus beschermt u met hoesje van B2C Telecom

Asus heeft verschillende tablets op de markt gebracht die vallen onder de Zen-serie en dit zal niet voor niets zijn. De gebruiker van de tablets van Asus moet zich volledig op het gemak voelen en de producent heeft alles in het werk gesteld om dit mogelijk te maken. Dit komt onder meer tot uiting in de uitstekende bouwkwaliteit van de Asus-modellen. De ervaring leert dat de bezitter van de Asus tablets pas echt tot rust komt als zijn gadget is voorzien van een leuk hoesje. De tablethoesjes van B2C Telecom zijn behalve sierlijk en kleurrijk ook de stevigste in hun soort. Hiermee blijven de tablets van Asus praktisch in nieuwstaat.

Onze ZenPad hoesjes zijn speciaal op maat ontworpen. Hierdoor wordt de tablet optimaal beschermd, terwijl alle knoppen en poorten gewoon beschikbaar blijven. Dit komt door de verschillende uitsparingen in de Asus hoesjes. Sommige covers zijn tevens vouwbaar, waardoor de tablet als standaard kan worden gebruikt. Dit is echt ideaal als de handen vrijgehouden moeten worden tijdens het kijken van een filmpje. Deze filmpjes zijn waarschijnlijk in grote getalen gemaakt met de Asus tablet.

Mooie Asus hoesjes voor hybride modellen

Asus was één van de eerste fabrikanten die een 10-inch Android tablet combineerde met een toetsenbord dock, om er zo een soort laptop/netbook hybride van de tablet te maken. Dit komt tot uiting in de Transformer Pads. Ook Transformer Books zijn hybride modellen, die beschikken over een display dat losgekoppeld kan worden van het keyboard dock. Ook voor toestellen die als tablet en laptop te gebruiken zijn, heeft B2C Telecom de leukste tablethoesjes in huis.

Memo Pads, Transformer Books, Transformer Pads: dit is nog maar een greep uit het assortiment Asus modellen. Asus heeft voor ieder wat wils te bieden. Onze hoesjes en screenprotectors spelen daar op in. Voor in de vergaderruimte of onderweg met het openbaar vervoer zijn alle Asus modellen dankzij de stevige bouwkwaliteit uitstekend geschikt. Omdat onze Asus tablethoezen ook zeer stevig zijn, kunt u nog lang genieten van de tablets tablet. Toch is een screenprotector bestellen niet onverstandig. Op die manier gaat het scherm extra lang mee.

Goedkope hoesjes en screenprotectors voor Asus tablets

Asus heeft ervoor gezorgd dat Android-tablets steeds goedkoper zijn geworden. Hun scherpe prijs-kwaliteit verhouding heeft de markt de afgelopen jaren volledig opengegooid. Datzelfde heeft B2C Telecom gedaan met hoesjes voor tablets. Onze tablethoezen en screenprotectors zijn tegen zeer scherpe prijzen te krijgen. Uiteraard geldt dat ook voor onze gsm-hoesjes. De tablets van Asus zijn nogal eens dun en licht en dus best kwetsbaar. Daarom is het zeer verstandig een Asus hoesje en screenprotector te bestellen op onze website. Een Asus laptop hoes of een Asus tablet hoes bestelt u uiteraard zeer goedkoop bij B2C Telecom.

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie